Det finns många goda skäl för företag att sponsra vår tennis:

• Reklamskyltarna ses av många
  • Företaget förknippas med motion och ungdom
  • Låg kostnad per exponering.

Klubben har flera kategorier av sponsring. Den stora skillanden mellan kategorierna är beloppet som sponsoren satsar och längden på avtalet.

Kategori 1 - Huvudsponsor
Sponsoravtalet innebär att klubben upplåter reklamplats på den stora tavlan vid entrén från Kullabergsvägen. Dessutom finns företagets logotyp på webbplatsen. En valfri dag i augusti får sponsorn disponera hela anläggningen. Priset per år är 15 000 - 10 000 kr, reklamskatt 8 procent tillkommer. Huvudsponsorerna är:

• Höganäs Saluhall
  • Citadellkliniken
  • Höganäs Energi

Kategori 2 - Klubbsponsor
Klubben erbjuder plats på reklamtavlan vid klubbhuset för företagets logotyp och att lägga ut logotypen på klubbens webbplats. Priset per år är 3 500 kr, reklamskatt på 8% tilkommer. I den här kategorin finns följande företag:

• Kalix Tele24
  • Citadellkliniken
  • Grania
  • LS Svensson
  • Mölle Sjöbod
  • Zethers måleri

Kategori 3 - Tävlingssponsor
Det här är ett enkelt och effektivt sätt att synas i samband med vår största tävling Möllespelen. Nuvarande sponsor vid Möllespelen är PwC.Det är även möjligt att bidra med priser i form av gåvor till deltagarna på Möllespelen. d avslutningsceremonin. Givarnas namn sätts upp på anslagstavlan vid klubbhuset och läggs ut på webbplatsen.

Kontakt angående sponsring
Kontakta Carl-Johan Nordblom för frågor som rör sponsring.