Klubbens historia

En söndag i juli 1959 träffades fem män och bildade tennisklubben. Femtio år senare firade medlemmarna att verksamheten fanns kvar och att klubben har utvecklats under årens lopp. Hundratals tennisspelare använder banorna under sommaren. Fler och fler satsar på systematisk träning i Tennisskolan och många ställer upp i Möllespelen, den årliga klubbtävlingen.

Jan Brandt var en av dem som startade klubben. Han var länge kassör och ansvarig för anläggningen. Att bana 1 har hållit toppklass i alla år anses vara hans förtjänst.
Bilden är från festen 2009 när fyllde 50 år. Jan Brandt är omgiven av Kenneth Klang, Ronny Klang och Ulla, Jans fru.

Johan Cosmo, ordförande 2003–2009, berättar föreningens historia. Klicka här för att läsa hans skildring.

Klubben har många profiler, och Jan Brandt är en av dem. Läs intervjun med honom och flera andra nyckelpersoner här.