Arild TK vann årets match

Den årliga drabbningen mellan Mölle och Arild spelades i år i Mölle lördagen den 9 juli. Det var fantastiska förutsättningar med riktigt, riktigt fint sommarväder och med storpublik - flest Arildsbor faktiskt - runt banorna som hejade fram de sina.

Mölle ställde upp med följande lag:
Herrdubbel
Erik Nordblom/Stefan Bengtsson
Michael Liversedge/Alexander Wallentin

Damdubbel
Pernilla Putnik/Jeanette Broström

Juniordubbel
Tom Wiseman/Carl de Geer
Oliver Wiseman/Charlie Wiseman

Det blev en väldigt jämn och mycket trevlig match - spännande in i det sista. Arild började med att vinna den första herrdubbeln och därefter kvitterade Michael & Alexander i den andra. Pernilla och Jeanette spelade mycket stabilt och gav Mölle ledningen med 2-1 inför de avslutande juniordubblarna. Där visade sig Arildsjuniorerna något starkare i båda matcherna och så vände de på matchen till en slutlig Arildsvinst med 3-2 men samtliga våra killar gjorde verkligt bra ifrån sig. Grattis Arild!!

Vandringspriset som Arild glömt i Arild hamnade på så vis i rätt händer ändå men Mölle TK's assisterande lagledare  Stefan Bengtsson i Thomas Bergströms frånvaro lovade i avslutningstalet att Mölle skulle försöka ta med sig bucklan "hem till Mölle" nästa år.